AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program TV Pink i započnite dobar dan, dobrim jutrom.

U emisiji "Dobro jutro" sa Snežanom Petrović i Predragom Sarapom gledaćete:

- ŠTA SVE PIŠU u dnevnoj štampi ovoga jutra komentarisaćemo sa Markom Petrovićem, pomoćnikom glavnog i odgovornog urednika nedeljnika "Ekspres".

- U CENTRU PAŽNJE sa Sinišom Malim gradonačelnikom Beograda i Darkom Bulatovićem gradonačelnikom Niša razgovaramo o najvažnijim projektima u ovim gradovima.

- Šta su sve otkrili u istraživanju koje su nazvali Kurir-medijska paradigma posle ubistva Zorana Đinđića reći će nam Ištvan Kajić, publicista i analitičar medija i Marko Matić, koordinator istraživačkog tima medijske mreže "Antidot"

- VAŠ DOKTOR ovog jutra je prof. dr Miroslav Ilić hirurg i načelnik Odeljenja za hirurgiju jednjaka i laparoskopske procedure u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici sa kojim ćemo ovog jutra razgovarati o metaboličkoj hirurgiji.

- Koja su prava i obaveze profesionalnog upravnika stambene zajednice, tema je za gosta advokata Aleksandra M. Petrovića.

- Koliko je studentima neophodna praktična nastava da bi nakon dobijanja diplome mogli da odgovore na radne zadatke.

- U MUZIČKIM NOTAMA naš gost je Sejo Saxon iz grupe "Zabranjeno pušenje" sa kojim ćemo razgovarati o novom albumu i predstojećim koncertu. Dobro jutro.

- Ugostićemo i glumicu Snežanu Kovačev koja će nam najaviti predstavu "Zabranjeno voće", a koja će se održati večeras u okviru kulturne manifestacije Leto na Gardošu.

- U goste će nam doći i KUD "Šumadija"

#Dobro jutro

#Televizija Pink

'